APIVITA HIVE / NEW PRODUCTION AND OFFICE BUILDING   Client :                              APIVITA S.A. - natural cosmetics- Budget:                              14.000.000 euros Description:                       Full Study Tender Doc. Current stage:                   Completed (2013)  in collaboration with Zoe Balampani + Nikos Georgoussis
_MG_2392b.jpg
 The new factory and office building of APIVITA is designed according to the demands of bioclimatic and sustainable design. Green roofs, and massive plantings create a microclimate, photovoltaic panels and a geothermal energy system minimize the energy consumption, rainwater storage tank and a waste water facility help storing and recycling water... 
_MG_2436b.jpg
PSD_APIVITA_BOTANICAL-GARDEN_01.jpg
APIHIVE_AXON.jpg
_MG_3063b.jpg
prev / next