PRIVATE HOUSE IN DRAFI, ATHENS  Client :                                 PRIVATE Budget:                                600.000 euros Description:                         Full Study Tender Doc. Current stage:                      Under Construction
       
     
 A private house for a family in the suburbs of Athens. The overall volume is composed in three zones the private (bedrooms), the social (living space) and the functional (bathrooms – kitchen). An atrium facilitates as a buffer zone for the design composition. Moreover the atrium design reflects to sustainable principles optimizing environmental qualities both for the comfort for the inhabitants and the buildings energy consumption.
       
     
3.jpg
       
     
IMG_5894.JPG
       
     
IMG_4885.JPG
       
     
IMG_5887.JPG
       
     
  PRIVATE HOUSE IN DRAFI, ATHENS  Client :                                 PRIVATE Budget:                                600.000 euros Description:                         Full Study Tender Doc. Current stage:                      Under Construction
       
     

PRIVATE HOUSE IN DRAFI, ATHENS
Client :                                 PRIVATE
Budget:                                600.000 euros
Description:                         Full Study Tender Doc.
Current stage:                      Under Construction

 A private house for a family in the suburbs of Athens. The overall volume is composed in three zones the private (bedrooms), the social (living space) and the functional (bathrooms – kitchen). An atrium facilitates as a buffer zone for the design composition. Moreover the atrium design reflects to sustainable principles optimizing environmental qualities both for the comfort for the inhabitants and the buildings energy consumption.
       
     

A private house for a family in the suburbs of Athens. The overall volume is composed in three zones the private (bedrooms), the social (living space) and the functional (bathrooms – kitchen). An atrium facilitates as a buffer zone for the design composition. Moreover the atrium design reflects to sustainable principles optimizing environmental qualities both for the comfort for the inhabitants and the buildings energy consumption.

3.jpg
       
     
IMG_5894.JPG
       
     
IMG_4885.JPG
       
     
IMG_5887.JPG